Første klubbsammling på Farmen på veldig lenge

Første klubbsammling på Farmen på veldig lenge

03.10.21 20:52 av Gunnar Svennevik

Velkommen til første klubbsammling på Farmen på veldig lenge. Møtene blir som tidligere hver tirsdag fra klokka 18.00. Det blir enkel servering i kiosken. Nytt nå er at vi ikke lengere kan parkere oppe på gårdsplassen. Ny parkering bak på nedsiden med inngang og trapp opp til våre lokaler. Husk at dere må melde dere på med linken dere har mottatt som tekstmelding. Dere finner mere info der.

Les mer
Etanolfri 98 oktan bensin

Etanolfri 98 oktan bensin

04.05.20 15:28 av Werner Danielsen

AMCAR har inngått samarbeid med High Octane AS, drevet av entusiastene Inge Mauseth og Tom W. Gulbrandsen. Det siste året har High Octane AS utviklet en dedikert app med full oversikt over bensinstasjoner som fører etanolfri 98 oktan bensin. Refuel Appen er nå ferdig og tilgjengelig for nedlasting på både iPhone og Android enheter.

Les mer
Appen Gnist er en nyttig sak :)

Appen Gnist er en nyttig sak :)

28.06.20 01:00 av Irene Eriksen

I disse dager er det nyttig å enkelt kunne følge med på hva som skjer med arrangementer fremover. Gnist hjelper deg med det :) Fordi det ikke skjer så mye kan det være en passende tid å komme i gang med Gnist, og bruke litt tid på å dele ditt kjøretøy med de andre medlemmene via kjøretøyregisteret.

Les mer
17. Mai 2021

17. Mai 2021

19.05.21 15:56 av Werner Danielsen

For andre året på rad ble tradisjonell 17. Mai feiring avlyst som følge av Covid-19 tiltak. Dermed ble det igjen organisert en veteranbilkortesje rundt i Follo. Dessverre var det regnvær, noe som muligens la en demper på oppslutningen. Ved avreise fra Drøbak City ble det opptalt et antall på 62 biler. Deltagere var i hovedsak fra Amcar Follo, Follo Veteran og Gammelbil forening, Follo VW klubb, Rat-Pack og Follo Mustang klubb.

Les mer
4. juli rebus-cruise med grilling

4. juli rebus-cruise med grilling

05.07.20 18:24 av Irene Eriksen

4. juli arrangerte klubben rebus-cruise for sine medlemmer. Runden var på cirka 5 mil og startet på Tyrigrava. Målet var løsningsordet. 23 biler ble sendt ut fra Tyrigrava men bare 19 ankom Farmen... Det viste seg at det ikke kom helt klart frem at man skulle reise TIL løsningsordet så alle kjørte tilbake til Tyrigrava. Men etter et par telefoner ankom de fleste på Farmen hvor grillen sto klar. I artikkelen finner du også link til en video fra Tyrgrava.

Les mer
17 mai 2020

17 mai 2020

22.05.20 01:00 av Werner Danielsen

Det var stor oppslutning om bil-kortesjen rundt i Follo 17. mai. Kortesjen gikk innom institusjoner og boligsameie for eldre. Et velkomment innslag for både deltagere og beboere på denne spesielle 17. mai hvor Covid-19 tiltak satte en stopper for dagen slik vi vanligvis feirer den. Deltagere var i hovedsak fra Amcar Follo, Follo Veteran og Gammelbil forening, Follo VW klubb og Rat-Pack.

Les mer
Arrangementer

Arrangementer

13.05.20 18:39 av Werner Danielsen

I skrivende stund ber vi våre klubber og medlemmer å merke seg at åpne arrangement er totalforbudt. Det vil si at man kan ikke sende ut åpne invitasjoner om å «samles de som vil, og vi passer på å holde avstand». Les mer i artikkelen fra Amcar ved å klikke på linken på neste side.

Les mer
Gratulerer med dagen til oss :)

Gratulerer med dagen til oss :)

09.05.20 22:35 av Irene Eriksen

I dag 9. mai har vi jubileum. Det er 15 år siden Amcar Follo ble stiftet. På grunn av Korona blir ikke jubileumsåret slik vi ønsket og planla, men vi kommer sterkere tilbake med feiring senere, med hovedarrangement i 2021 slik det ser ut nå. Følg med her på hjemmesiden vår for informasjon. Les historien vår under Kontakt.

Les mer
Leie av bil / Kjøreoppdrag - Nytt menyvalg

Leie av bil / Kjøreoppdrag - Nytt menyvalg

13.04.20 01:00 av Irene Eriksen

Styret får mange hyggelige henvendelser i løpet av året fra folk som ønsker seg en spesiell bil til forskjellige arrangement. Styret har dessverre ikke ressurser til å administrere slike forespørsler, og har derfor under Kontakt opprettet en liste Leie av bil / Kjøreoppdrag. Her finner dere de av våre medlemmer som gjerne tar på seg oppdrag og som kan kontaktes direkte.

Les mer
Corona info fra Amcar

Corona info fra Amcar

03.04.20 18:58 av Werner Danielsen

Vi er inne i en utfordrende tid for frivilligheten, hvor det kan være vanskelig å vurdere hva som er det riktige å gjøre i forhold til klubbdrift og aktiviteter. Det er lett å henstille alle til å følge myndighetenes råd og pålegg. Men noen ganger gir de rom for fortolkning og vurdering.

Les mer
Amerikansk størrelse på bilskilter i Norge

Amerikansk størrelse på bilskilter i Norge

11.10.19 10:47 av Irene Eriksen

I går ble det lagt ut en pressemelding (nr 142/19) på Regjeringens side for aktuelt. "Bilentusiastane har etterspurt det lenge, derfor foreslår vi no å gjere det mogleg å bruke bilskilt med amerikanske størrelse i Noreg...... Å ha bil som hobby skal ikkje straffast, vi skal legge til rette for det, seier samferdselsminister Jon Georg Dale."

Les mer
Pick-up meet #5

Pick-up meet #5

08.09.19 01:00 av Irene Eriksen

47 biler var innom årets Pick-up meet. Det er femte år vi i Amcar Follo arrangerer Pick-up meet på Tokerud i Ås. Været var perfekt. Strålende sol og akkurat nok vind til å kjøle litt, og løfte flaggene. Fikk du et blinkskudd? Eller opplevde du noe spesielt hyggelig? Send oss gjerne bilder og tekst vi kan dele her.

Les mer