Etanolfri 98 oktan bensin

Etanolfri 98 oktan bensin

Publisert av Werner Danielsen den 04.05.20. Oppdatert 19.10.21.

AMCAR har inngått samarbeid med High Octane AS, drevet av entusiastene Inge Mauseth og Tom W. Gulbrandsen. Det siste året har High Octane AS utviklet en dedikert app med full oversikt over bensinstasjoner som fører etanolfri 98 oktan bensin. Refuel Appen er nå ferdig og tilgjengelig for nedlasting på både iPhone og Android enheter.

AMCAR har siden 2012 arbeidet for å sikre norske bilentusiaster tilgang på etanolfri bensin, såkalt E0/98. Dette arbeidet er pågående. Samtidig oppfordrer AMCAR alle bilentusiaster til å fylle etanolfri 98 oktan på sine entusiastkjøretøy. God omsetning av etanolfri 98 oktan vil gjøre arbeidet med å sikre norske bilentusiaster lovpålagt tilgang lettere. ReFuel appen vil helt klart forenkle letingen etter etanolfri 98 oktan for mange.

Refuel appen er gratis å bruke og laste ned. Den er nå tilgjengelig på både iPhone og Android enheter. Den har innebygd muligheter til ruteplanlegging for de som skal ut på lengre turer, og brukere er således uavhengig av navigasjonssystemer i kjøretøy. Last ned på linkene under eller finn den i Appstore / Google Play.   Appen heter Refuel By Amcar  Les mer:

Se AMCAR sin artikkel her: https://www.amcar.no/aktuelt/finn+etanolfri+e098+bensin+enkelt+med+refuel+appen.html