Støtt oss med din grasrotandel

Støtt oss med din grasrotandel

Publisert av Werner Danielsen den 16.03.21. Oppdatert 19.10.21.

2020 var som alle vet et år fylt med skuffelser, og mange avlyste arrangement. Det er derfor meget gledelig at klubben nå har 100 grasrotgivere. Grasrotandelen er en viktig støtte til oss som klubb. I og med mange avlyste arrangement bidrar Grasrotandelen med en viktig økonomisk støtte til oss som klubb. Klubbens inntektskilder er arrangementsinntekter, medlemskontingent, sponsorinntekter og salg av medlemseffekter. Når arrangement må avlyses bortfaller en god del inntekter selv om vi har blitt kompensert for en del gjennom korona-støtten til frivilligheten. Dersom du tipper eller spiller på noen av Norsk Tipping sine spill og foreløpig ikke har tilknyttet deg noen Grasrot-forening håper vi at du og gjerne noen i din familie eller omgangskrets velger Amcar Follo som sin Grasrot mottaker. 

Vi er takknemlig om du vil støtte oss med din Grasrotandel.

Det kan du gjøre via https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen , eller ved å sende SMS til nummer 60000 med melding Grasrotandelen 988684244

Om Grasrotandelen

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Ved spill på Multix, Instaspill og Oddsen er Grasrotandelen 14 prosent av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster. 

Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago.